Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

LeBron James speelde bijna in NFL

In de discussie over de grootste sportman op aarde wordt vaak een foefje uitgehaald. Zou de ene goat kunnen excelleren in de sport waar de andere goat in domineert? Michael Jordan wint op basis daarvan de verkiezing. Jordan op een footballveld zou zeker niet misstaan, Tom Brady op een basketbalveld zou pijn doen aan de ogen.

Ook LeBron James beseft dat de discussie cruciaal is en wil onderdeel uitmaken van het gesprek. De basketballer gooide daarom te grabbel dat hij in 2011, tijdens de NBA Lockout, zeker de NFL gehaald zou hebben. De superster van de Lakers heeft zelfs nog een contract van de Dallas Cowboys ingelijst aan de muur hangen. Ook de Seattle Seahawks polsten de basketballer, die destijds 26 jaar oud was.

James speelde football op high school en kreeg naar eigen zeggen sportbeurzen aangeboden bij grote scholen, zoals Florida State, Ohio State en Notre Dame. “Ik hou van de sport, ik kijk het de hele tijd, dat is hoe ik ben opgegroeid. Ik denk dat ik, zeker op die leeftijd, mijn mannetje zeker had gestaan op het veld,” aldus de viervoudig NBA MVP.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *