Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Het is dringen geblazen om JJ Watt

Het is nog geen week geleden dat defensive end JJ Watt bekend maakte zijn geliefde Houston Texans te verlaten, maar de gegadigden staan al in de rij. De opmerkelijkste gegadigde is misschien niet eens een NFL-franchise, maar een speler: oud-ploeggenoot en huidig speler van de Arizona Cardinals, DeAndre Hopkins.

De wide receiver, die tot en met seizoen 2019 net als Watt in Texas speelde, zinspeelde op Instagram openlijk op een hereniging tussen de twee. Onder een foto van een omhelzing van beide spelers schreef Hopkins ‘laten we afmaken wat we zijn begonnen’.

Daaronder reageerde JuJu Smith-Schuster dat Watt met zijn broers moet komen samen spelen. Derek en TJ Watt spelen namelijk net als Schuster bij de Pittsburgh Steelers.

Andere geruchten wijzen er juist weer op dat JJ Watt zelf graag een move wil maken naar de Cleveland Browns, omdat de drievoudig defensive player of the year erg gecharmeerd zou zijn van het leiderschap van Kevin Stefanski. Daarnaast zou Watt in de Browns een potentiële Super Bowl-winnaar zien en heeft de franchise uit Ohio genoeg loonbudget over om Watt een mooi contract te geven.

En dan beweren sommigen ook nog dat JJ liever tégen broers Derek en TJ speelt dan ermee in één team…

Genoeg keuze dus in ieder geval voor de vijfvoudig Pro Bowler, want aan dit rijtje mogen ook de Tennessee Titans, die naar het schijnt al bij de Texans naar Watt geïnformeerd hebben, en zelfs de Green Bay Packers volgens sommige Amerikaanse nieuwssites worden toegevoegd. To be continued…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *