Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Toekomst Roethlisberger in Pittsburgh onzeker

Het is onduidelijk hoe lang quarterback Ben Roethlisberger nog onder contract staat bij de Pittsburgh Steelers. Amerikaanse media speculeren volop over een vertrek van de tweevoudig Super Bowl-winnaar, wat vooral de Steelers zelf goed uit zou kunnen komen.

Een 38-jarige quarterback van de statuur van ‘Big Ben’ is namelijk niet bepaald goedkoop en de Pittsburgh Steelers kunnen wel wat ruimte gebruiken binnen hun salarisbudget. General Manager van de geel-zwarten Kevin Colbert wilde woensdag tijdens een persmoment ook geen duidelijkheid verschaffen.

,,We hebben Ben verteld dat we simpelweg de situatie moeten bekijken,’’ is één van de weinigzeggende statements die Colbert ten gehore bracht. ,,Zoals we hier vandaag zitten is Ben een speler van de Steelers.’’

,,Het is allereerst een financiële zaak. We moeten de boel rond zien te krijgen en daarna kunnen we gaan kijken hoe we het team het beste rond, met of zonder Ben Roethlisberger kunnen bouwen.’’

Het is dus bepaald geen uitgemaakte zaak dat Ben Roethlisberger opgaat voor zijn 18de seizoen in Pittsburgh. De druk vanuit fans is bovendien ook niet mals, want na een behoorlijk matig seizoenseinde en de verloren wild card-ronde tegen de Cleveland Browns moet er in de ogen van de aanhang iets veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *