Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tiger Woods crashte op weg naar NFL-sterren

Profgolfer Tiger Woods is dinsdag in een zwaar eenzijdig ongeluk terechtgekomen toen hij opweg was naar NFL-quarterbacks Justin Herbert en Drew Brees. Hij zou in opdracht van Discovery Networks golflessen opnemen met de American footballers, maar onderweg sloeg zijn auto over de kop.

Volgens de autoriteiten in Los Angeles, nabij waar het ongeluk gebeurde, reed Woods op het moment van de crash ‘harder dan normaal’. In Amerikaanse media melden bronnen dat de profgolfer aan de late kant was voor zijn shoot, waar hij zou samenwerken met het huidige Los Angeles Chargers-supertalent Justin Herbert en de voormalige legendarische Charger Drew Brees.

Tiger Woods heeft breuken aan beide benen overgehouden aan het ongeluk, maar gezien de zwaarte van de klap mag de 15-voudig majorwinnaar spreken van enig geluk. Hij is niet in levensgevaar geweest en is inmiddels herstellende van een operatie die is uitgevoerd voor ‘niet-levensbedreigende verwondingen’.

De quarterbacks hebben zelf nog niet openlijk gereageerd op het voorval en ook andere sterren in de competitie houden zich vooralsnog stil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *