Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Sam Darnold kan Josh Rosen achterna

Quarterback Sam Darnold zit in de hoek van Josh Rosen. Darnold kan de tweede quarterback uit de eerste ronde van de NFL Draft van 2018 worden, die naar een ander team moet verkassen. New York Jets general manager Joe Douglass heeft aangegeven dat hij luistert naar iedereen met een goed bod.

“Niemand is onaantastbaar,” zo geeft Douglass. “Niet als je team 2-14 gaat in een seizoen.

Josh Allen (Buffalo Bills), Baker Mayfield (Cleveland Browns) en Lamar Jackson (Baltimore Ravens) hebben wel een vaste positie weten te verwerven bij het team dat ze heeft gedraft.

De New York Jets moeten tijdens de volgende NFL Draft een belangrijke keuze maken over hun (aanvallende) toekomst. Of investeren in meer play-makers of meer blockers om Darnold te ondersteunen, of een nieuwe quarterback kiezen om aan een andere toekomst te bouwen.

De Jets bezitten de tweede overall keuze in de 2021 NFL Draft, na de Jacksonville Jaguars. Met de tweede keuze hebben ze de beschikking over enkele mooie prospects, zoals Justin Fields en Zach Wilson.

Als de Jets voor deze route kiezen is het zinvol om trades te overwegen met andere teams voor Sam Darnold. Als de trade offers tegenvallen, kan het ook zomaar zijn dat Douglas het team rond Darnold bouwt. Met de tweede pick zijn er genoeg kandidaten die de keuze over willen nemen in de draft voor mooi ruilmateriaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *