Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Brady opent jacht op acht, Newton mag blijven bij Pats

Quarterback Tom Brady verlengt de herfst van zijn carrière nog maar eens. Met een nieuw contract dat hij sloot met zijn werkgever Tampa Bay Buccaneers tekent Brady zelfs voor twee jaar bij in de jacht op een achtste Vince Lombardi-trofee.

De inmiddels 43-jarige Californiër kondigde het nieuws zelf aan op zijn Instagram-account. ,,In de jacht op 8… Houden we de club bijelkaar’’ schreef Brady zelf bij de foto, waarop hij ogenschijnlijk zijn contract ondertekent. Een contract, wat hem de komende twee jaar 50 miljoen dollar moet gaan opleveren.

Ondertussen houdt ook zijn voormalige werkgever, de New England Patriots, vast aan de quarterback van het afgelopen seizoen. Cam Newton heeft één jaar bijgetekend en krijgt naar verluidt 13,6 miljoen dollar.

De deal komt enigszins uit de lucht vallen. De kwaliteit die Cam Newton bij de Carolina Panthers regelmatig toonde kwam er in Massachusetts maar mondjesmaat uit. Wat wellicht meespeelt in het hercontracteren van Newton, is dat hij goed lijkt te liggen bij zijn medespelers. Die reageerden dan ook uitbundig op sociale media op Newtons nieuwe contract.

Daarnaast heeft de 31-jarige QB komend jaar in New England meer wapens tot zijn beschikking, omdat meerdere spelers met een COVID-19 opt-out terugkeren bij de selectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *