Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Hamburg Sea Devils gereanimeerd

De European Football League (EFL) heeft een deal gesloten met de NFL, waardoor de trademarks van de Hamburg Sea Devils en Frankfurt Galaxy mogen worden gebruikt. Vorige week werden de twee teams vol trots gepresenteerd op het social media account van de EFL. Hamburg Sea Devils deed dat zelfs door oude beelden te gebruiken uit de NFL Europa League periode.

Ted Daisher wordt de nieuwe hoofdcoach van de Hamburg Sea Devils. Daisher was special teams coach van drie verschillende NFL-teams gedurende zijn loopbaan: Philadelphia Eagles, Cleveland Browns en Oakland Raiders.

Vooralsnog zijn er teams gepresenteerd in Duitsland, Polen en Spanje.

En dus kloppen ook de harten in Amsterdam weer wat sneller. De vraag rijst of ook de trademarks van Amsterdam Admirals al geclaimd zijn. Ingewijden weten Gridiron te vertellen dat een Nederlandse groep van geldschieters oren heeft naar de Nederlandse handelsnaam en dat er inmiddels een aanzienlijk bedrag bij elkaar is gebracht om The Orange Army weer leven in te blazen. Ook wordt gemeld dat het de bedoeling is dat Nederland in de tweede jaargang van de Europese league een team op de been brengt.

Het is de league in ieder geval ernst. De intentie is om in juni het eerste seizoen af te trappen. Afgelopen week werd ook bekend dat de Europese league een deal heeft gesloten met de grote ticketboer, TicketMaster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *