Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Panthers maken push voor Deshaun Watson

De Houston Texans hebben regelmatig gemeld dat ze niet voornemens zijn quarterback Deshaun Watson van de hand te doen. De quarterback daarentegen heeft aangegeven geen stap meer voor de franchise te willen zetten. De Carolina Panthers voelen zich gesterkt in die verhaallijn en zetten alles op alles om Watson naar Carolina te halen. Zeker nu Houston zich heeft verzekerd van de diensten van quarterback Tyrod Taylor.

Carolina heeft de achtste pick in de aankomende NFL Draft en zou die pick op willen geven voor de quarterback. Sterker nog, de Panthers hebben aangegeven ook in 2022 en 2023 een draft pick op te willen geven voor de spelverdeler met de hoogste quarterback rating van het afgelopen seizoen. Watson zou ‘de belangrijkste speler zijn om de sportieve prestaties van de ploeg om te draaien’.

Deshaun Watson zelf mag zich in de tussentijd opmaken voor een legal battle voor ‘sexual harassment’. Een masseuse, die Watson als klant heeft, meldt dat de Houston Texans speler gevraagd heeft om hem op speciale plekken te masseren. Watson doet de klacht af als een makkelijke manier om geld aan hem te verdienen, alhoewel de masseuse die claim verwerpt. De quarterback draagt op zijn beurt aan dat er meteen werd gesproken over een zescijferig bedrag om de aanklacht van tafel te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *