Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Update: Twee Nederlanders op lijst CFL Global Combine

Twee Nederlandse college-spelers staan op een onlangs gepubliceerde lijst van spelers die deelnemen aan de 2021 CFL Global Combine: het betreft voormalig Amsterdam Crusaders’ linebacker Tyron Vrede en Amsterdam Panthers defensive back Roedion Henrique.

Vrede kwam de afgelopen seizoenen uit voor de North Dakota Fighting Hawks, terwijl Roedion Henrique van Reedley Junior College doorstootte naar New Mexico State University. Na college speelde hij bij de Hildesheim Invaders in de German Football League.

De CFL heeft aangegeven dat de Combine volledig online wordt afgewerkt. Spelers worden geinterviewd en er komt gametape en combine videomateriaal van de spelers beschikbaar van verschillende tests en positional skills. Vandaag worden Italiaanse en Spaanse spelers onder de loep genomen op de faciliteiten van Modena Vipers. Het betreft zestien Italianen en twee Spanjaarden.

De CFL houdt op 15 april aanstaande een Global Draft, waarbij spelers van over de hele wereld worden gedraft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *