Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Trevor Lawrence skipped NFL Draft

Het is een algemeen geaccepteerd feit dat quarterback Trevor Lawrence op 29 april als eerste wordt gekozen in de NFL Draft door de Jacksonville Jaguars. Toch heeft de spelverdeler besloten niet in persoon aanwezig te zijn, wanneer de eerste pick wordt omgeroepen door de NFL Commissioner. In plaats daarvan wordt hij liever omringd door vrienden en familie, terwijl hij de Draft-perikelen aanschouwt op de Universiteit van Clemson.

En dus mist de parel van het NFL-offseason op moment supreme zijn grootste ster in de Green Room. De kamer met toekomstige NFL-wannabees heeft de afgelopen jaren regelmatig voor mooie televisieminuten gezorgd, wanneer spelers langdurig werden overgeslagen in de selectieprocedure. Een van de meest opzienbarende momenten was bijvoorbeeld de NFL Draft, waarin Aaron Rodgers door iedereen werd overgeslagen en pas als 24ste werd gekozen.

Aaron Rodgers is niet de enige speler die pijnlijke momenten kende in de Green Room. Ook Hall of Fame wide receiver Randy Moss (21e pick in 1998) en receiver Dez Bryant (24e pick in 2010) hadden het schaamrood op de kaken toen ze het podium op werden geroepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *