Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tampa Bay neemt massaal tattoo

Diverse leden van de Tampa Bay Buccaneers hebben zich laten zien met een Super Bowl tattoeage. Meest opvallend is dat ook hoofdcoach Bruce Arians een tattoeage heeft laten zetten naar aanleiding van de Super Bowl overwinning afgelopen februari.

Naast de 68-jarige hoofdcoach, die met de Tampa Bay Buccaneers voor het eerst als hoofdverantwoordelijke een eindstrijd wist te winnen, lieten ook een aantal spelers zich ‘inken’. Zo liet rookie Antoine Winfield Jr al een piratenvlag vereeuwigen en pronkte ook Pro Bowl wide receiver Mike Evens met een kunstwerkje.

Tom Brady hoort niet tot de lichting spelers met lichaamskunst. Hij heeft dan ook nog genoeg actieve herinneringen aan de vorige zes Super Bowl-overwinningen. General manager Jason Licht twijfelt nog: “Ik heb niets tegen tattoeages. Ik denk dat ze cool zijn, maar ik heb er nog geen. Misschien volgend seizoen. Misschien dat ik dan volgend jaar een tattoo op m’n gezicht laat zetten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *