Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Spleetje van Strahan blijft

Het is een footballoze tijd, dus er is niet veel nodig om het nieuws te halen. Voormalig defensive end Michael Strahan maakte daar dankbaar gebruik van. Vorige week kreeg hij veel zendtijd omdat hij de kenmerkende grote spleet tussen zijn tanden op had laten vullen door een dokter.

Strahan werd overladen met complimenten over zijn nieuwe gebit en de tandarts die de procedure perfectioneerde kreeg zo’n honderd nieuwe verzoeken voor soortgelijke behandelingen uit het hele land. De procedure blijkt echter een 1 april grap. De huidige tv-analist, sinds 2014 opgenomen in de NFL Hall of Hame, kwam gisteren met een nieuwe video. Op het einde van de video nam hij zijn mondkapje af en onthulde hij de grap.

Strahan gaf er in 2009 de brui aan. Hij noteerde tijdens zijn loopbaan 141,5 sacks. In 2001 had hij tijdens het seizoen een recordaantal van 22,5 sacks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *