Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tyron Vrede gedraft voor CFL

De Nederlandse linebacker Tyron Vrede is gisteren gedraft door het CFL-team Ottawa RedBlacks tijdens de CFL International Draft. De voormalig Amsterdam Crusaders-speler ging als tiende van tafel. Hij was de eerste keus in de tweede ronde.

De internationale draft van de Canadian Football League, waar in totaal 36 spelers zijn gekozen, was voornamelijk een special teams aangelegenheid. In totaal werden 11 kickers en punters gekozen. De Australische punter Jake Ford van Ouachita Baptist University werd als eerste gekozen door British Columbia Lions. In totaal zagen vier punters in de eerste ronde hun naam opgenoemd worden. De naam van voormalige Amsterdam Panthers’ speler Roedion Henrique staat niet tussen de 36 namen.

De moeder van Tyron Vrede reageerde op Twitter meer dan verheugd op de selectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *