Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Chiefs pikken Brown op als left tackle

Een kleine week voor de NFL Draft hebben de Kansas City Chiefs offensive tackle Orlando Brown losgeweekt van de Baltimore Ravens.

De Chiefs geven de Ravens een aantal picks in de aankomende Draft in ruil: de Chiefs betalen de Ravens met een first round pick, een third round pick en een fourth round pick. Bovendien krijgen de Ravens een fifth rounder in de NFL Draft van 2022. Baltimore geeft Kansas City een second-rounder en een sixth rounder in deze draft.

Kansas City was in de markt voor een versterking van de offensive line. Tijdens de Super Bowl werd pijnlijk duidelijk dat latere Super Bowl winnaar Tampa Bay quarterback Patrick Mahomes continu onder druk wist te zetten.

De Chiefs verbaasden vriend en vijand door de geblesseerde left tackle (Achilles) Eric Fisher buiten te zetten. De voormalig first round draft pick miste door een blessure de Super Bowl. Ook offensive lineman Mitchell Schwartz kreeg te horen dat hij zijn toekomst elders moet zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *