Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Vlaggen op helmen van internationale spelers

Momenteel lopen er 14 spelers van het NFL International Player Pathway programma rond in de Amerikaanse National Football League. Tijdens het NFL-seizoen zal er geen twijfel over bestaan wie deze spelers precies zijn.

De NFL heeft besloten dat de NFL International Players een vlaggetje op hun helm mogen dragen van het land dat zij vertegenwoordigen. De spelers zijn verdeeld over elf verschillende clubs en komen uit acht verschillende landen: Australie, Oostenrijk, Brazilie, Chili, Duitsland, Italie, Mexico en Engeland.

De Europese inbreng bestaat uit drie Duitsers (bij Washington, Seattle en New England), twee Oostenrijkers (New York Giants en Arizona) en een Italiaan (Los Angeles Rams). Ook zijn er twee Britten in de mix. Zij hebben emplooi gevonden bij de Buffalo Bills.

Foto: Pro Shots / SIPA USA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *