Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Usain Bolt wil het opnemen tegen Tyreek Hill – dit staat er op het spel

De snelste man aller tijden wil graag zijn renschoenen nog eens onder het stof vandaan halen voor een sprintduel met wide receiver Tyreek Hill. Usain Bolt, nog altijd recordhouder op de 100m sprint, durft het over 70m wel aan tegen Hill, en heeft hem dat al verteld ook.

,,Ik heb hem een berichtje gestuurd” vertelde de Jamaicaan bij de Dan Patrick-show. ,,Als je blijft praten, ben ik er misschien ineens.” Daarmee refereert hij aan een langere geschiedenis van trash talk tussen de twee. ,,Ik heb over 40 yards wel eens 4.22 gelopen, ik zou hem eenvoudig kunnen verslaan” zei Bolt al eens bij de Pat McAfee-show.

Toch is Tyreek Hill, uitkomend voor de Kansas City Chiefs, vol vertrouwen dat hij de snelste sprinter ter wereld kan verslaan. ,,Usain Bolt is gestopt voor een reden, toch? Hij is oud, en houdt me nooit bij over 40 yards. 100 meter? Ja, dat is zijn ding, maar een 40-yard dash, Usain Bolt, you can’t see me.”

En nu heeft Bolt zelf ook nog eens iets op het spel gezet wat het duel uitzonderlijk interessant zou maken. Hij is namelijk bereid om één van zijn acht gouden Olympische medailles op het spel te zetten – mits ‘Cheetah’ zijn Super Bowl ring op tafel legt.

Bekijk het hele fragment met Usain Bolt hieronder:

Foto: Pro Shots / Zuma Press

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *