Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tim Tebow weer op straat

De veelbesproken loopbaan van voormalige quarterback Tim Tebow als tight end van de Jacksonville Jaguars is tegen de klippen gelopen. De atleet is vandaag gecut door de ploeg uit Florida.

In de preseason wedstrijd tegen Cleveland Browns zette Tebow zich te kijk met een block dat viraal ging en ook voormalig college coach Urban Meyer (nu coach bij de Jaguars) kon dat niet aan zich voorbij laten gaan. Meyer beschermde Tebow tegen zichzelf en zette hem op straat.

Tebow werd na een succesvol college-loopbaan onder Meyer gedraft door de Denver Broncos. Ondanks veel kritiek op zijn onorthodoxe spel, behaalde de quarterback toch enkele playoff-succesjes. Het management besloot hierna echter all-in te gaan voor quarterback Peyton Manning van de Indianapolis Colts, waardoor Tebow terecht kwam bij de New York Jets.

Nadat hij verhandeld werd naar New York stelde zijn loopbaan niet meer veel voor, alhoewel hij nog een paar mooie momenten kende bij de New England Patriots. Tebow probeerde na football nog wel een honkballoopbaan op te starten via het minor league team van de New York Mets, maar gaf hier tijdens het afgelopen off-season de brui aan.

Tebow presenteerde in de tussenliggende jaren enkele sportieve tv-shows.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *