Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Sony Michel naar L.A. Rams

Als je nog niet hebt gedraft voor je fantasy football team, dan is de volgende gebeurtenis in de NFL wellicht de moeite van het volgen waard: running back Sony Michel is door de New England Patriots verhandeld aan de Los Angeles Rams.

De ploeg uit Los Angeles had behoefte aan een ervaren running back. De formatie van Sean McVay heeft twee late conditional draft picks op aan de Patriots om de trade mogelijk te maken.

Michel werd in de eerste ronde van de 2018 NFL Draft gekozen. Aan het einde van de eerste ronde waren het de Patriots die hem naar het Noordoosten van de Verenigde Staten haalden. In drie seizoenen onder hoofdcoach Bill Belichick startte hij 28 duels, waarbij vooral het laatste seizoen bol stond van de blessures en een coronabesmetting. In de drie seizoenen kwam hij tot 2.292 yards en 14 touchdowns. Het average van 4.3 per rush geeft in ieder geval uitzicht dat een ‘change of scenery’ hem goed gaat doen.

Michel was de enige aanvallende speler die in de Super Bowl tussen de L.A. Rams en de New England Patriots tot scoren kwam. Patriots won die Super Bowl, waardoor de running back dus een ring om de vinger heeft.

Foto: Pro Shots / SIPA USA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *