Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Wrocław Panthers pakken in directe strijd laatste ticket play-offs ELF, schema bekend

De deelnemers aan de play-offs van de eerste editie van de European League of Football zijn bekend. Op de laatste speeldag wisten de Wrocław Panthers zich nog bij de laatste vier te voegen, door in een onderling duel concurrent Leipzig Kings te verslaan.

In Leipzig won de club uit Polen met 21-13 van de Oost-Duitsers. Daarmee gaan de Panthers, die na een goede seizoensstart in eerste instantie terugvielen, als tweede naar de wedstrijd om het divisiekampioenschap van de ‘North Division’.

Daarin treffen zij de nummer één, Hamburg Sea Devils, die al weken zeker waren van een plaats in de play-offs. In de reguliere competitie verloren beide teams in eigen huis van de ander: in Wrocław werd het 23-26, terwijl Hamburg thuis met 23-30 het schip in ging.

De zuidelijke divisie was al voor de laatste speeldag beslist. Daar gaan de Frankfurt Galaxy het opnemen tegen de Cologne Centurions, die vooral dankzij de uitblinkende running back Madre London op de tweede plaats eindigden. Toch zal het een lastig karwei wonnen om in Frankfurt te winnen voor de Centurions, want in eigen huis won de Galaxy dit seizoen alles. De Centurions werden er met 45-7 verslagen, en ook in Keulen won Frankfurt: 41-20.

Hieronder vind je de eindstanden en het speelschema. De twee divisiekampioenen treffen elkaar op zondag 26 september in Düsseldorf in de ELF Championship Game.

Foto: Pro Shots / Zuma Press

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *