Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Dutch Lions vangen dit weekend aan met try-outs

Wie een blik op het American football schema werpt, ziet dat dit weekend alleen de vrouwen van de QFL in actie komen en dat de agenda’s van de mannelijke disciplines is schoongeveegd.

Dit komt omdat er in het speelschema rekening is gehouden met een aantal weekenden die voorbehouden zijn aan de nationale teams. De Dutch Lions gaan zo doende dit weekend op zoek naar spelers om de ambities van de oranje ploeg te verwezenlijken.

Zaterdag 18 september is het zover. Dan gaan de Lions verder waar ze voor coronatijd geëindigd zijn en volgt een eerste try-outs. Volgens een interne mail, verspreid onder de aanmelders, is het animo om voor de nationale ploeg te spelen hoog. De coaching staf heeft er voor gekozen dit jaar met een vaste ploeg te spelen.

De eerste dag van het weekend worden de atleten rond 12:15 uur verwacht op het complex van de Utrecht Dominators. Een dag later, op zondag 19 september, moet men een stuk vroeger uit de veren. De try-outs beginnen dan om 10.00 uur.

Spelers die zich nog willen inschrijven, die kunnen tot en met twee uur voor de eerste try-outs een online registratieformulier gebruiken. Gridiron wenst alle deelnemers veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *