Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Brady leidt NFL in passing yards

Na zijn 411 passing yards van afgelopen zondag tegen Miami Dolphins leidt quarterback Tom Brady de NFL in passing yards. Laat deze even inzinken: een 44-jarige spelverdeler dartelt rond in een speelveld met Aaron Rodgers, Patrick Mahomes, Justin Herbert en Kyle Murray en is ze allemaal de baas.

De laatste quarterback die op zo’n leeftijd de NFL in passing yards leidde was Fran Tarkenton. Hij was toen 38 jaar oud. De Buccaneers varen er wel bij. Het team is sinds de overwinning 4-1 en leidt de NFC South. Aankomende donderdag speelt het team op Thursday Night Football tegen de Philadelphia Eagles.

Overigens is er nog een statistiek die bewijst dat Brady nog lang niet klaar is met zijn loopbaanverlengende operatie in de National Football League. Met de punten die Tampa Bay afgelopen zondag scoorde was het de zesde keer sinds de komst van Brady dat het team meer dan 44 punten scoorden. In de 44 seizoenen voor de komst van Brady lukte het de Buccaneers precies zes keer op zoveel punten in een wedstrijd te scoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *