Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

‘Honeybadger’ maakt excuses aan fans

‘Honeybadger’ Tyrann Mathieu was vorige week laaiend, toen een teamgenoot van hem daar supporters van de Kansas City Chiefs onder de bus werd gegooid. Op Instagram haalde hij uit naar de fanbase, door te stellen dat het ‘de meeste giftige fanbase van alle Amerikaanse sporten heeft’. Daags na zijn post biedt Mathieu nu zijn excuses aan: “Het was overduidelijk geen goed statement om te maken.”

Mathieu sprong in de bres voor Anthony Hitchens. Een fanaccount op Instagram had zijn contract beoordeeld als één van de drie meest slechte contracten die het team ooit getekend had. Hitchens verdedigde zijn aanstelling door te stellen dat de Chiefs de afgelopen drie seizoenen louter successen hadden geboekt en dat de Chiefs-fanbase dus niet snel tevreden was. Het ontlokte Mathieu bij te springen met de nu gewraakte uitspraak.

Mathieu wijdt zijn kritiek aan onvrede over het verloop van het seizoen van de Kansas City Chiefs. De ploeg, die de afgelopen twee seizoenen twee keer in de Super Bowl stond, staat momenteel een-na-laatste in de AFC West. Quarterback Patrick Mahomes en de zijnen hebben een 3-4 record en wisten van de laatste vijf potjes er maar twee te winnen.

Mathieu eindigde zijn statement door te stellen dat hij hoopt dat zowel het team als zijn persoontje beter spelen te komende weken. De Chiefs spelen op Monday Night Football tegen de 2-5 New York Giants.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *