Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Dood door schuld; Henry Ruggs III dronken achter het stuur

De Chevrolette van Las Vegas Raiders’ wide receiver Henry Ruggs III is vannacht achter op een Toyota geklapt. De Toyota vloog hierop in brand en de bestuurder van het voertuig is overleden. De politie constateerde dat Ruggs III in beschonken toestand verkeerde, toen hij ’s nachts bij het voertuig werd aangetroffen. Hij is door de politie ingerekend.

Het ongeluk gebeurde om 3:39 in de nacht op de kruising van South Rainbow Boulevard en South Spring Valley Parkway. Ruggs III werd bij het voertuig aangetroffen en naar het UMCSN ziekenhuis vervoerd, waar hij is behandeld voor niet levensbedreigende blessures.

In de staat Nevada staan er redelijk zware straffen op dood door ‘driving under influence’. De gevangenisstraffen kunnen oplopen tot 20 jaar.

Henry Ruggs III is een talentvolle receiver uit een talentvolle lichting college spelers die een seizoen geleden de National Football League bestormde. Ruggs III was de eerste receiver die in de 2020 Draft werd gekozen. Hij ging als twaalfde van het Draft Board af, voor receivers als CeeDee Lamb, Jerry Jeudy, Brandon Aiyuk en Justin Jefferson.

De loopbaan van Ruggs III lijkt met deze overtreding niet meer van de grond te komen. In anderhalf seizoen american football in Las Vegas kwam hij tot slechts 50 catches. Hiermee vergaarde hij nog geen 1000 yards.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *