Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Corona velt Aaron Rodgers, blijkt toch ongevaccineerd

Quarterback Aaron Rodgers moet het treffen van zijn Green Bay Packers met de Kansas City Chiefs laten schieten vanwege een coronabesmetting. Hij blijkt in tegenstelling tot eerdere berichten ook niet gevaccineerd te zijn tegen het virus.

Afgelopen augustus deelde Rodgers de wereld nog mede dat hij ‘volledig geïmmuniseerd’ was tegen COVID-19, te zien in onderstaande video.

Dat blijkt nu even anders te liggen. Nadat woensdag bekend werd dat AR12 een besmetting heeft opgelopen, sijpelden langzaam andere berichten naar buiten. Insiders van NFL Network brachten op Twitter naar buiten dat de quarterback niet gevaccineerd zou zijn, wat kracht werd bij gezet met de bewering dat hij zich op clubfaciliteiten al sinds begin dit seizoen houdt aan maatregelen die alleen voor ongevaccineerden gelden.

Later op de dag, toen die verhalen bleken te kloppen, werd ook duidelijk wat Rodgers destijds bedoeld had met ‘immuniseren’. Met homeopathische therapie heeft hij geprobeerd om de hoeveelheid antilichamen tegen het coronavirus in zijn lichaam op te krikken. Zonder afdoende resultaat, volgens de league, die hem desgevraagd vertelden dat deze methode hem niet ontslaat van de coronaprotocollen voor ongevaccineerden.

Ook back-up quarterback Kurt Benkert komt komend weekend niet in actie, zijn coronabesmetting werd al eerder bekend. De vorig jaar gedrafte Jordan Love zal tegen de Chiefs daarom zijn opwachting maken als starter, terwijl Blake Bortles zijn back-up zal zijn. De derde keus bij de draft van 2014 was vijf seizoenen starter bij de Jacksonville Jaguars en stond daarna nog onder contract bij de Los Angeles Rams en de Denver Broncos. Zijn laatste wedstrijd speelde hij in 2019.

Foto: ProShots / Zuma Press

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *