Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Den Haag Raiders schenkt Outlawz eerste punten van seizoen

Den Haag Raiders heeft afgelopen zondag in de competitie zoals verwacht geen moeite gehad met de West-Frisian Outlawz: het werd 54-6. Toch was er aan Noord-Hollandse zijde iets te vieren. De Outlawz scoorden de eerste zespunter van het seizoen. West-Frisian pakte een cadeautje van de Hagenezen vol overgave uit.

De score van de West-Frisian Outlawz kwam aan het begin van het tweede kwart tot stand door een 3-yard run van Alex Nogueira. De back maakte hierbij dankbaar gebruik van een fumble van een van de Raiders in de buurt van de eigen goalline. De touchdown van Nogueira zorgde voor een 20-6 tussenstand. Het was ook meteen het laatste wapenfeit van de ploeg, want Den Haag was heer en meester.

Voornamelijk quarterback Cliff Dankers kan terugkijken op een lekker duel. Hij bouwde een fijne connectie op met wide receiver Ellis Deonte. Dankers gooide voor 242 passing yards en 7 touchdowns. Meer dan de helft daarvan vielen in handen van Deonte (124 receiving yards, 4 touchdowns). De receiver had na het eerste kwart al drie zespunters achter de naam.

De andere receivers die in aanmerking kwamen voor een touchdown pass van Dankers waren Rishon Pedro, Niek Aarts en Cedric van Dooren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *