Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Andere NFL-speler gaf Antonio Brown vals bewijs van vaccinatie

Tampa Bay Buccaneers wide receiver Antonio Brown heeft naar verluidt een valse vaccinatiekaart bij zich gedragen, zodat hij zich niet aan de speciale regelgeving voor niet-gevaccineerden hoefde te houden. Dat beweert Steven Ruiz, die ooit dienst deed als personal assistant van de wide receiver. Ruiz deed zijn verhaal voor de plaatselijke krant Tampa Bay Times. De vriendin van Brown is degene geweest, die met het idee op de proppen kwam.

Ruiz gaf bij de vriendin aan dat hij er in zou duiken, maar liet weten ‘zich erg oncomfortabel’ te hebben gevoeld bij het verzoek. De personal assistant heeft de valse papieren nooit geleverd, maar tot diens verbazing kreeg Brown er via een omweg wel eentje in handen gedrukt. Tegen betaling! “Een andere speler is een paar keer op bezoek geweest bij Antonio en heeft uiteindelijk de documenten aan hem gegeven.”

Volgens de NFL zijn er geen andere vaccinatiekaarten in de National Football League die in twijfel worden getrokken. De teams hebben de plicht om de authenticiteit van de kaarten vast te stellen, die getoond moeten worden bij betreding van het gebouw en in de omgang met de medische staf. De NFL stelt een onderzoek in naar de beweringen van Ruiz.

De reden om de zaak het licht te brengen is volgens Ruiz om de ‘ gezondheidsgevaren bloot te leggen. Ik wilde laten zien dat het achter de schermen bij de Buccaneers niet deugt en dat gelogen en bedrogen wordt.’

Brown kwam dit seizoen vijf wedstrijden uit voor de Buccaneers. Hij miste onder andere een wedstrijd vanwege een COVID-besmetting. Hij staat momenteel op 29 receptions en vier touchdowns.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *