Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Rodgers maakt zich onmogelijk met ‘COVID toe’

Aaron Rodgers heeft zichzelf weer onmogelijk gemaakt in de media. Op dinsdag vertelde hij op de Pat McAfee Show dat hij last had van zijn teen. In het gesprek met de host werd verklaard dat de blessure erger was dan ‘turf toe’ en dat het een probleem met het bot leek. Rodgers noemde de blessure een ‘covid toe’. 

Alhoewel iedereen er wel een grap in dacht, was er een reporter van de Wall Street Journal die dacht dat het bittere ernst was. ‘Covid toe’ blijkt namelijk een bestaande aandoening te zijn, waarbij de huid rond de teen is aangetast door het verdedigingsmechanisme van het lichaam.

Op woensdag ging Aaron Rodgers in de aanval. Hij verweet de Wall Street Journal aan ‘desinformatie’ te doen. De quarterback van de Green Bay Packers kwam toen naar buiten met het nieuws dat hij eigenlijk een gebroken teen heeft. Rodgers: “Je kunt niet verkeerde informatie over een individu verspreiden,” aldus Rodgers, die dus eigenlijk zelf het nieuws de wereld in bracht. “Ik heb een gebroken teen, dus ik verwacht excuses van Molly Knight en haar redactie. Ik heb nog nooit van covid toe gehoord. Het is niet te geloven dat ik nu weer op de radio moet praten over medische achtergronden. Dit was ooit een journalistiek instituut en het is schrijnend dat ze zich met desinformatie bezig houden.” 

Over ‘desinformatie’ gesproken: Hij gaf hierbij de verkeerde journalist de schuld. Molly Knight schreef het artikel niet, ze retweette het alleen.

Op Twitter maakte ze handig gebruik van alle aandacht die ze die dag kreeg van Rodgers supporters. “Rodgers heeft mij in zijn persconferentie genoemd, terwijl ik het gewraakte artikel niet heb geschreven. Het is fijn dat de quarterback al het verkeer naar mijn social media heeft gestuurd. Via die kanalen probeer ik dekens in te zamelen voor mensen zonder een thuis. Het wordt koud en we kunnen de aandacht hiervoor goed gebruiken.” 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *