Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Arch Manning geeft blondje inside scoop

Arch Manning is het neefje van Eli en Peyton Manning en de kleinzoon van Archie. Uiteraard is Arch een quarterback. Met zoveel footballgenen is het niet vreemd, dat de collegewereld uitkijkt naar zijn komst. Arch Manning is momenteel in zijn junior year op Isidore Newman School in New Orleans en staat nu al hoog op het recruiting verlanglijstje van veel universiteiten.

Een blonde medestudente wist onlangs Manning te ontfutselen waar hij waarschijnlijk gaat tekenen. Ole Miss High Tide dus; het college waar ook zijn opa en oom Eli ontzettend succesvol waren. Arch Manning stroomt in 2023 in op universiteitsniveau.

Manning is een topnaam die in de gaten wordt gehouden. Hij was de eerste freshman in 40 jaar tijd om Newman te leiden als quarterback en deed dat niet onverdienstelijk. Hij eindigde dat jaar met 2.407 yards en 34 touchdowns en werd verkozen tot National Freshman of the Year. In totaal is hij in zijn driejarige highschool loopbaan tot 5.507 yards, 71 touchdowns en 15 onderscheppingen gekomen.

Toch kent de prospect ook strubbelingen. Zijn team werd gisteren in de halve finale van de Division III state playoffs van Louisiana van de mat gespeeld door Lafayette Christian met 49-7. Manning eindigde met 6-voor-17 passing met 49 passing yards, 15 rushing yards en een touchdown.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *