Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ottis Anderson niet de moordenaar van Otis Anderson Jr.

Gisteren werd bekend dat NFL-speler Otis Anderson Jr is doodgeschoten tijdens een familievete. Volgens de media is de running back doodgeschoten door zijn vader, terwijl hij zijn moeder probeerde te beschermen. De vader wilde de moeder te lijf gegaan, nadat hij werd gebeten door de hond van de vriendin van Otis. 

Het bericht deed veel mensen denken dat New York Giants legende Ottis Anderson betrokken was bij de moord. De MVP van Super Bowl XXV liet gisteren via social media weten dat zijn telefoon was ontploft. Hij gebruikte de gelegenheid om het gerucht ook de wereld uit te helpen. “Ik ben niet de vader van de jongeman. Ik heb alleen maar dochters. Het is een tragische situatie en ik bid, zoals jullie allemaal zouden moeten doen, voor de moeder en de rest van het gezin. Hij was getalenteerd. Rust in vrede!” 

Ottis Anderson is een NFL-grootheid. Hij speelde in totaal veertien jaar in de NFL en was de NFL Offensive Rookie of the Year in 1979. Anderson won twee keer de Super Bowl en werd in editie XXV uitgeroepen tot MVP. Over zijn hele loopbaan genomen kwam hij tot 10.273 rushing yards.

Otis Anderson Jr speelde in tussen 2017 en 2020 op college voor de University of Central Florida. Op die universiteit eindigde Anderson negende all-time en kwam hij tot 26 touchdowns. In de National Football League bracht hij tijd door bij de Los Angeles Rams.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *