Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Adrian Peterson actief voor Seattle

Running back Adrian Peterson is door de Seattle Seahawks van het practice squad gehaald en geactiveerd voor de wedstrijd tegen de San Francisco 49ers. Hiermee krijgt de loopbaan van de begenadigd running back nog een vervolg, nadat hij dit seizoen al in actie kwam voor Tennessee Titans.

De Seattle Seahawks hebben hoge nood op het gebied van de running game. Starter Chris Carson maakt het seizoen niet af met een nekblessure en de vervangers voldoen vooralsnog niet.

Adrian Peterson is inmiddels 36 jaar oud en bezig aan zijn vijftiende seizoen in de National Football League. Eerder dit seizoen hielp hij Tennessee Titans al uit de brand. In drie wedstrijden voor de Titans droeg hij 27 keer de bal voor 82 yards en een touchdown. De ploeg uit Tennessee haalde hem binnen, toen bleek dat running back Derrick Henry geblesseerd was. De Titans lieten de running back echter net voor Thanksgiving lopen.

Peterson staat vijfde op de lijst van all-time rushers. Momenteel heeft hij 14.902 yards. Hij heeft nog 367 yards nodig om een plekje op te schuiven. Op nummer 4 staat Barry Sanders met 15.269 yards.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *