Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Las Vegas gastheer Super Bowl LVIII

Las Vegas is gastheer van Super Bowl LVIII. De locatie wordt waarschijnlijk aankomende weekend bekrachtigd tijdens de NFL Owners’ Meeting in Dallas deze week.

Met de bekrachtiging wordt het de derde Super Bowl op rij die in het Westen van de Verenigde Staten wordt gespeeld. Aankomend seizoen is de eindstrijd in het SoFi Stadium in Los Angeles, terwijl men volgend seizoen het State Farm Stadium in Glendale, Arizona aandoet.

Las Vegas neemt de plek in van New Orleans, dat oorspronkelijk de eindstrijd kreeg toegewezen. Omdat de NFL echter dit jaar het seizoen met een competitieweek verlengde, kwam de organisatie in Louisiana in de knel met het lokale Mardi Gras feest. New Orleans mag nu een jaar later in actie komen als gastheer, bij Super Bowl LIX.

Las Vegas is in 2022 al gastheer van de NFL Draft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *