Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Thanksgiving kalkoen voor Kerst!

In Nederland word je nog steeds met de nek aangekeken als je medio november bij een poelier binnen stapt en een kalkoen bestelt voor Thanksgiving. De Amerikaanse feestdag wil maar niet opstijgen in ons kikkerlandje, ondanks dat de onderliggende boodschap een mooie is.

Gelukkig krijg je deze kerst de mogelijkheid om toch een beetje NFL Thanksgiving te vieren. Op Eerste Kerstdag (zaterdag) en Tweede Kerstdag (zondag) wordt American football gespeeld. Op zaterdagavond spelen de Cleveland Browns tegen de Green Bay Packers en de Colts tegen de Cardinals. Op zondag is er een volledige speelronde met onder andere de belangrijke wedstrijd tussen Baltimore Ravens en Cincinnati Bengals. Hoe smakelijk zijn die wedstrijden met een Thanksgiving kalkoen!

In Nederland hebben we een fraai adres gevonden met overheerlijke (gevulde en ontbeende) kalkoen: Boers & Boers. Hier vind je de Rolls Royce onder de kalkoenen.

Het bedrijf werkt hierbij samen met de Engelse familie Copas, die al vele prijzen met hun gevogelte gewonnen heeft. Bij Boers & Boers vind je verder een aantal prachtige aanvullende producten, veelal Brits van hofleverancier Dukeshill, zoals Beef Wellington en de mooiste hammen. Dit jaar is er ook gekonfijte eend en Schotse zalm en lekkere desserts, sauzen, chutneys en zelfs een assortiment bijpassende wijnen.

Je kunt tot en met morgen bestellen om deze lekkernijen thuis te laten bezorgen en zelfs tot woensdagochtend als je in de gelegenheid bent om het zelf af te halen. De afhaallocaties zijn in Harmelen en Baarlo. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *