Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Joe Burrow prijst Cincinnati: ,,Geen ruk te doen hier!”

Nu Omikron hard om zich heen slaat, en veel teams hun selectie gedecimeerd zien door het virus, prijst quarterback Joe Burrow zich gelukkig dat hij in Cincinnati woont.

Zondag speelt Cincinnati een belangrijke wedstrijd in de divisie tegen Baltimore Ravens. De divisietitel staat op het spel. Alleen startende corner Chidobe Awuzie is momenteel uit de selectie gehaald, vanwege een positieve test.

“Gelukkig is er niet veel te doen in Cincinnati,” zei Burrow woensdag tijdens een interview. “Niemand gaat naar een club of een bar. Dus lopen we ook niet elke week tegen COVID aan. Wij zijn allemaal gezond.”

Omikron heeft grote gaten geslagen in sommige teamrosters. Teams proberen zich zo goed mogelijk aan te passen, omdat men ook in de NFL wel ziet dat het virus geen rekening houdt met de importantie van de laatste competitieweken. De Baltimore Ravens moesten gisteren bijvoorbeeld vijf spelers op de COVID-uitzonderingslijst plaatsen. Ook Los Angeles Chargers en Kansas City Chiefs missen behoorlijk wat basisspelers vanwege besmettingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *