Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tom Brady gooit pick naar rookie, maar is beroerdste niet: signeert bal na afloop

Wat doe je als je als rookie cornerback de grootste quarterback aller tijden intercept? Dan vraag je natuurlijk na de wedstrijd aan hem of hij zijn eigen interception-bal wil signeren. Tenminste, wel als je Brendin Echols van de New York Jets bent, weten we nu.

Het gebeurde afgelopen weekend, toen de Tampa Bay Buccaneers op bezoek gingen bij de New York Jets in Metlife Stadium. Vlak voor het einde van het tweede kwart ving Echols een bal van Tom Brady, die bedoeld was voor diens wide receiver Mike Evans.

De Jets stonden op dat moment op een verrassende voorsprong, maar die hield niet aan. TB12 leidde zijn Bucs in het laatste kwart naar een comeback-zege, waardoor een upset uitbleef. Echols liet dat zijn dag echter niet verpesten, en vroeg de toekomstige Hall of Famer om zijn interception te signeren. Met succes.

Toch heeft Brady niet de intentie om daar een gewoonte van te maken, gaf hij naderhand aan in een podcast. ,,Ik denk dat dit de eerste keer was, maar ik signeer niet graag fouten. Dus ik denk dat het ook de laatste keer was.”

Begrijpelijk is het wel, dat Echols in zijn nopjes was met zijn interception. Tom Brady werd in zijn lange, imposante carrière namelijk ‘slechts’ 202 keer eerder onderschept.

Foto: Pro Shots / Action Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *