Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Rams favoriet tegen Niners, willen stadion voor zichzelf

De Los Angeles Rams wisten zich gisteren te ontdoen van Tom Brady en de Tampa Bay Buccaneers. Door de last-minute fieldgoal mag de ploeg uit L.A. het opnemen tegen San Francisco 49ers. De ploeg van Matthew Stafford heeft de afgelopen zes wedstrijden tegen de Red & Gold verloren, maar is volgens de bookmakers in Las Vegas wel een 3,5 punt favoriet.

San Francisco won de laatste wedstrijd tegen de Rams in overtime met 27-24, nadat het met 17-0 achter had gestaan. Na afloop gaven veel spelers aan dat ze niet verwacht hadden dat er zoveel supporters van de tegenpartij in het SoFi Stadium zouden zijn. Los Angeles lijkt geleerd te hebben van de laatste thuiswedstrijd tegen de ploeg uit San Francisco, want ze hebben ticketverkoop een tijdje beperkt. Alleen mensen uit het postcodegebied van de Rams mochten een tijd lang via TicketMaster een kaartje kopen. Het credit card billing adres was hierbij leading.

In een emotioneel pleidooi liet de vrouw van offensive tackle Andrew Whitworth weten eventueel kaartjes op te willen kopen van Rams-supporters die niet naar de wedstrijd kunnen

https://twitter.com/mrs_whit77/status/1485396068585988097?s=20

De actie van de vrouw van de Los Angeles Rams tackle ontlokte natuurlijk een tegenreactie. Ook de gepensioneerde ex-49ers running back Frank Gore en tackle Joe Staley mengden zich in de strijd. De toekomstig Hall of Famers toonden zich bereid om tickets op te kopen voor de Faithful, de fanbase van de 49ers.

San Francisco 49ers quarterback Jimmy Garoppolo heeft de underdog-positie met een glimlach geaccepteerd. Van de 18 wedstrijden waarin hij door Las Vegas in een underdog-positie werd geduwd, won hij er maar liefst 13.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *