Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

[Update] Jim Harbaugh zegt Minnesota af

Jim Harbaugh heeft Minnesota op de hoogte gesteld van het feit dat hij bij Michigan Wolverines blijft. Jim Harbaugh was frontrunner voor de job en vloog op National Signing Day ook naar Minneapolis, maar dat bleek vooral om leverage te krijgen voor een beter contract in Michigan.

De Minnesota Vikings schakelden na het nieuws snel door en hebben het oog laten vallen op Los Angeles Rams offensive coordinator Kevin O’Connell. O’Connell mag pas na het seizoen officieel worden aangekondigd.

Daarmee zijn er nog vier hoofdcoach vacatures open in de National Football League. Las Vegas Raiders, die eerder in verband werden gebracht met Harbaugh, kon afgelopen week worden afgestreept met de aankondiging van Josh McDaniels. Brian Daboll werd in de tussentijd aangekondigd bij de New York Giants. Eerder kondigden Chicago Bears en Denver Broncos al nieuwe hoofdcoaches aan.

Demeco Ryans stond ook op de nominatielijst van de Vikings. De defensive coordinator van de San Francisco 49ers gaf na een eerste interview echter aan een tweede interview niet te zien zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *