Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Super Bowl ticketprijzen rijzen opnieuw de pan uit

Het is elk seizoen een ding: de Super Bowl ticketprijzen spreken ook dit seizoen tot de verbeelding. Volgende week zondag spelen Cincinnati Bengals als thuisploeg tegen de Los Angeles Rams in het SoFi Stadium in Inglewood voor Super Bowl LVI.

De Super Bowl ticketprijzen stijgen elk seizoen in prijs en behoren dit seizoen dan ook tot de duurste Super Bowl kaarten ooit. De kaarten voor de american footballfinale zijn gewild, niet alleen vanwege de sportwedstrijd, maar ook het entertainment daar omheen. De status van Super Bowl als een once-in-a-lifetime opportunity drukt de ticketprijzen in ieder geval niet.

Kaarten voor de eerste Super Bowl ooit gingen voor 12 dollar over de toonbank.

SeatGeak heeft berekend dat de gemiddelde prijs voor een Super Bowl ticket momenteel $8.524 dollar is. De goedkoopste kaart die via die site over de toonbank is gegaan is $4.799, terwijl de duurste kaarten bijna 30.000 dollar aan tikken. Op StubHub maken ze het zelfs nog bonter. Het duurste ticket op die site is $46.560.

Vorig seizoen was de gemiddelde ticketprijs voor de Super Bowl in Tampa Bay $6.200. Toen waren er vanwege de coronapandemie slechts 25.000 plaatsen beschikbaar. Dit jaar mag het Super Bowl stadion (maximum capaciteit 70.240) helemaal uitverkocht worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *