Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Super Bowl commercials dit seizoen $7 miljoen

NBC heeft gisteravond aangekondigd dat het de zender gelukt is om alle Super Bowl commercials tijdens Super Bowl LVI aan de man te brengen. Volgens de zender zijn de reclameblokken met Super Bowl commercials voor 7 miljoen dollar per 30 seconden over de toonbank gegaan. 

De prijs van de commercials is daarmee de afgelopen twee jaargangen opnieuw gestegen. Voor coronatijd mocht FOX met de reclamezendtijd aan de haal en verkocht het de Super Bowl commercials voor een prijs tussen de 5 en 5,6 miljoen dollar. Vorig seizoen, in de volle vaart van de pandemie en met een stadionbezetting van 25%, lag de prijs op 5,5 miljoen dollar.

Super Bowl LVI vindt volgende week zondag 13 februari plaats. Lokaal start de wedstrijd om 15:30 uur. Nederlandse tv-kijkers kunnen de wedstrijd kijken via ESPN (0:30 uur Nederlandse tijd). De Nederlandse ESPN-kijkers blijven dan echter wel verschoond van de miljoenencommercials. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *