Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Sean McVay eist onbedoeld de aandacht op

Verkeerde antwoord op een kleine vraag. Hoofdcoach Sean McVay van de Los Angeles Rams zag gisteren onbedoeld alle pijlen op zich gericht bij de afsluitende persconferentie van zijn club op weg naar de Super Bowl.

Of hij nog steeds coach is wanneer hij 60 is, vroeg een journalist in het publiek. Met een lach vertelde McVay dat hij dat waarschijnlijk niet haalt, om vervolgens uit te weiden op zijn antwoord. De 36-jarige hoofdcoach, die aankomende zondag in zijn tweede Super Bowl opereert, verklaart dat hij het lastig vindt een balans te vinden tussen zijn privé leven en leven als hoofdcoach in de NFL.

“Ik houd van american football, het is mijn passie. Maar ik heb ook gezien wat het met vrienden in de business doet die dicht naast mij staan,” zo zei McVay. “Ik ga dit jaar trouwen en wil graag een gezin stichten. Hoe vind je de balans. Ik zei het als een grap, maar ik zou echt ook graag een vader willen worden.”

“Ik investeer in deze loopbaan, maar op een gegeven moment komt het omslagpunt dat ik ook in mijn privé leven wil investeren.”

“I don’t really know. I know I love football and I’m so invested in this thing and I’m in the moment right now. But at some point, too, if you said what do you want to be able to do? I want to be able to have a family and I want to be able to spend time with them.”

McVay is verloofd met Veronika Khomyn. Het stel zou twee jaar geleden in Frankrijk trouwen, maar de pandemie zette daar een streep door.

McVay zou, in navolging van coaches als Sean Payton, geïnteresseerd zijn in een televisieloopbaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *