Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Superbowl-vlam overgedragen aan Arizona

Het organiserende Super Bowl comité in Los Angeles heeft de fakkel maandagochtend tijdens een persconferentie overgedragen aan Arizona. De organisatie daar onthulde het logo voor de volgende Super Bowl en maakte bekend dat wide receiver Larry Fitzgerald ambassadeur wordt van de campagne.

Super Bowl LVII vindt volgend seizoen op zondag 12 februari 2023 in State Farm Stadium. Het nieuwe logo laat zien dat de NFL sinds de Super Bowl in LA een nieuwe route is ingeslagen. Voortaan komt de omgeving van de host city terug in de Romeinse letters. Bij Los Angeles waren dit palmbomen in een oranje-gele gloed. Bij Arizona zijn het rotsformaties in een tealkleurige achtergrond.

Het is de vierde Super Bowl die in Arizona wordt georganiseerd. De eerste keer was in Tempe in 1996, de overige drie finales zijn gehouden in Glendale.

De laatste Super Bowl die in Arizona werd georganiseerd was in februari 2008. Het evenement trok 90.000 bezoekers van buitenaf en had een economische impact van circa $500 miljoen. In totaal trok het evenement 120.00 feestvierders.

Het was de eerste van twee Super Bowls waarin Eli Manning wist te winnen van de New England Patriots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *