Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Rapconcert was laatste Pepsi Halftime Show

De Halftime Show bij Super Bowl LVI met Emininem, Dr. Dre, Snoop Dogg, Kendrick Lamar en Mary J. Blige was de laatste onder de vlag van Pepsi. De laatste tien seizoenen legde het frisdrankmerk grof geld neer om de meest fabuleuze Halftime Shows op de mat te leggen, maar editie 2022 was de laatste.

De afgelopen tien jaar werden onder de vlag van Pepsi internationale artiesten de tribunes opgegooid. Dit begon in februari 2013 met Beyonce. Ook Katy Perry, Lady Gaga, Bruno Mars en Coldplay werden gecharmeerd om op te treden op het grootste podium ter wereld. Meer recentelijk waren dat Maroon 5, The Weeknd en het duo Shakira en Jennifer Lopez.

Die show van Shakira en Jennifer Lopez is de best bekeken show op YouTube met 225 miljoen views. Een onafhankelijke reclamebureau bombardeerde die show al eens als de meest populaire show aller tijden.

De NFL is nu op zoek naar een nieuwe sponsor. De football league heeft al laten weten dat deze sponsor rekening moet houden met een bedrag van circa 40 tot 50 miljoen dollar op jaarbasis. De NFL zou voor dat bedrag bereid zijn om ook andere rechten aan het monumentale feestje te koppelen, zoals bijvoorbeeld ’the making of’ of een ‘behind the scenes’ met de artiesten.

Als je een gokje wil wagen wie er tijdens Super Bowl LVII op de middenstip staan? Dan zijn Drake, Ariana Grande en Taylor Swift goede keuzes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *