Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ook geen Trojans – Giants dit Eredivisieweekend

Bij de herstart van de Eredivisie komen de 010 Trojans en de Groningen Giants niet in actie. De AFBN bevestigt donderdagmiddag dat er wordt gekeken of de wedstrijd die zondag tussen die teams gespeeld zou worden verplaatst kan worden.

Bronnen meldden donderdagochtend aan Gridiron dat de Groningen Giants te weinig spelers zouden hebben om een volwaardige selectie op de been te brengen. De club heeft dit inmiddels bevestigd, en laat weten dat er komend weekend slechts veertien spelers beschikbaar zijn om op te stellen.

Eerder dit seizoen kostte een gebrek aan spelers de noorderlingen een forfait tegen de Flevo Phantoms. Zover komt het nu dus nog niet, de bond wil graag kijken naar een nieuwe datum. Mogelijk worden de Giants nu niet bestraft omdat het personeelstekort op tijd gemeld is.

Met deze afgelasting blijven er nog maar twee duels over deze speelronde. De eerdergenoemde Flevo Phantoms besloten deze winter namelijk hun team uit competitie te halen. Dit weekend zouden zij tegen de Arnhem Falcons spelen, maar ook de Arnhemmers zijn dus twee weken langer vrij.

De twee wedstrijden die wel doorgaan beginnen dan ook nog eens een uurtje later dan normaal. Het schema voor zondag is nu onderstaande.

15:00 uur: Hilversum Hurricanes vs. Amsterdam Crusaders (Gridiron Game of the Week)
15:00 uur: Amsterdam Panthers vs. Lelystad Commanders (Gridiron Live)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *