Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Aaron Rodgers heeft nog niets besloten

De Green Bay Packers doen alle dingen goed, maar toch heeft quarterback Aaron Rodgers nog niet besloten waar hij volgend seizoen aan het werk gaat. Dit kwam naar voren in de uitzending van NFL Network over de NFL Combine.

De club uit Wisconsin was de afgelopen week druk bezig met het herstructureren van enkele duurbetaalde contracten. Afgelopen week gingen de deals met Kenny Clark, Aaron Jones en David Bakhtiari onder de loep en hiermee kwam er 22 miljoen dollar vrij om te herinvesteren in het team.

Ook heeft Green Bay Packers een oude bekende van Aaron Rodgers in de arm genomen. Tom Clements is aankomend seizoen weer quarterback coach. Koppel dit aan het feit dat de relatie met general manager Brian Gutekunst (die breed lachend te zien was in zijn skybox tijdens de Combine) en je kunt je voorstellen dat Rodgers op twee gedachten hinkt.

Achter de schermen zijn naar verluidt drie teams bezig om werk te maken van de komst van Rodgers. Sterker nog: de teams zouden er afzonderlijk al uit zijn met de Packers over de compensatie, alleen ligt de keuze nu louter nog in handen van de meest recente NFL MVP. Een voorwaarde van het team uit Green Bay zou zijn dat alleen AFC-teams in aanmerking komen.

Het gaat volgens NFL-bronnen om de Denver Broncos, Tennessee Titans en Pittsburgh Steelers.

Tot aan free agency op 16 maart gaat dit verhaal nog wel enkele plottwists krijgen.

Foto: Pro Shots / SIPA USA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *