Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Oostenrijkse offensive lineman heeft indrukwekkende Combine

Bernhard Raimann staat op het punt om hoog gedraft te worden eind april, tijdens de jaarlijkse NFL Draft. De Oostenrijkse offensive lineman, die op college als left tackle uitkwam voor Central Michigan, heeft een goede Combine achter de rug en is volgens menig analist een first-rounder.

Raimann begon zijn american football loopbaan bij de Vienna Vikings als receiver. Hij haakte aan op high school als exchange student en vond zich weldra terug op het veld als tight end. Uiteindelijk maakte hij een succesvolle transitie naar offensive lineman en liet hij bij Central Michigan zien die positie goed onder de knie te hebben.

Tijdens de Combine deed Raimann niets om zijn goede scouting reports te ondermijnen. Hij liep een 40-yard dash net boven de 5 seconden (5.05) en was vierde op zijn positie in de bench press met 30 reps. Ook eindigde hij in de top 6 voor hoogspringen en in de top 4 voor verspringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *