Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Tom Brady komt terug op pensioen

Tampa Bay Buccaneers quarterback Tom Brady is teruggekomen op zijn pensioen. De spelverdeler liet gisteren via Instagram weten dat zijn nabije toekomst op het veld ligt en niet op de tribunes. In de boodschap liet hij tevens weten dat hij terug keert naar de Tampa Bay Buccaneers en veel steun geniet van zijn familie.

Het bericht volgt daags op zijn bezoek aan Manchester United. Het bezoek wakkerde de speculaties omtrent een terugkeer van Brady al aan. Manchester United is eigendom van de familie Glazer, de familie die tevens Tampa Bay Buccaneers bezit. Na afloop van de wedstrijd was er een filmpje op het Insta-account van Brady te vinden, waar hij een gesprek aan knoopt met Cristiano Ronaldo. Wanneer Ronaldo vraagt of de ‘GOAT’ klaar is met zijn werk, is het antwoord van Brady niet goed te horen. Zijn lichaamstaal spreekt echter boekdelen.

De ‘unretirement’ past mooi bij de plannen van general manager Jason Licht en hoofdcoach Bruce Arians, zeker daags voordat in Amerika free agency losbarst. Beide heren maakten er geen geheim van dat ze de quarterback graag terugzien in Tampa en dat de deur voor hem open stond. Ook bij wedkantoren ging de terugkeer van Brady niet onopgemerkt. Tampa werd zonder Brady slechts een bijrol toegedicht, maar het team hoort met de quarterback tot een van de titelkandidaten.

De beslissing van Brady is vooral zuur voor een investeerder die eergisteren diep in de buidel tastte voor een gameball. Tijdens een veiling bood de man $518.000 euro op de bal, die te boek stond als de laatste touchdown pass van Brady. Het was de bal in de NFC Conference Championship tegen Los Angeles Rams.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *