Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Randy Gregory kiest last-minute voor Denver Broncos

Defensive end / linebacker Randy Gregory heeft last-minute besloten een contractaanbieding van de Dallas Cowboys in te ruilen voor een contractaanbieding bij de Denver Broncos. In beide gevallen zou de verdediger een vijfjarige deal van circa $70 miljoen sluiten, waarvan $28 miljoen gegarandeerd.

De keuze van Gregory is hoogst opmerkelijk, omdat de overeenkomst van de long-time Cowboys-speler al aangekondigd was op het officiële Twitter-account van de club. Ook de landelijke media gingen er al met het nieuws vandoor, nadat de spelersmakelaar het nieuws al aan Dallas Morning News had bevestigd. Kennelijk wrong de schoen van Gregory bij de details van het contract, die maar niet gladgestreken konden worden.

Het verlies van Gregory is een aderlating voor ‘America’s Team’, die ook al receivers Cedrick Wilson Jr. en Amari Cooper uit het kamp zagen vertrekken. De signing is niet zonder controverse. Gregory heeft 16,5 sacks in vier seizoenen. De verdediger miste het volledige 2019 seizoen en de eerste zes wedstrijden van het 2020 seizoen door schorsingen. Samen met Bradley Chubb en Josey Jewell vormt hij aankomend seizoen naar verwachting het hart van de Broncos’ verdediging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *