Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Miljoenen voor Davante Adams in Las Vegas

Wide receiver Davante Adams liet vorige week meteen doorschemeren dat hij de franchise tag van Green Bay Packers niet zou tekenen. Sinds gisteren is hij grootverdiener in Las Vegas. De Pack ruilde de rechten voor Adams voor een first en second round pick in de aankomende Draft, waarna de Raiders hem een miljoenencontract gaven.

Adams tekent naar verluidt het meest lucratieve contract voor wide receivers in de geschiedenis van de NFL. De wide out, die de afgelopen twee seizoenen 238 ballen ving voor bijna 3.000 yards en 27 touchdowns, tekent voor vijf seizoenen. De deal levert hem $141.25 miljoen op.

De Packers geven aan dat ze bereid waren om Adams hetzelfde te betalen. De hoop in Green Bay was dat Adams gecharmeerd zou zijn van de terugkeer van Aaron Rodgers. In plaats daarvan vangt Adams in 2022 ballen van Derek Carr, de quarterback waarmee hij in collega samenspeelde bij Fresno State Bulldogs.

Adams speelt in Las Vegas samen met Hunter Renfrow (vorig jaar goed voor 103 recepties en meer dan 1000 yards) en tight end Darren Waller.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *