Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Matthew Stafford blijft bij Rams; Woods verscheept

De Los Angeles Rams hebben het contract van hun Super Bowl quarterback verlengd. De Rams zagen met het quarterbackgeweld van de afgelopen dagen in, dat het goed zou zijn Matthew Stafford in ieder geval aan zich te binden. Stafford krijgt naar verluidt vier nieuwe seizoenen en mag daarvoor $160 miljoen dollar op de bankrekening bijschrijven.

Stafford is momenteel 34 jaar oud, dus we mogen er vanuit gaan dat hij de rest van zijn leven in Los Angeles blijft ballen. Volgens NFL-volger Albert Breer heeft Matthew Stafford -als hij het contract uitdient- hiermee in zijn loopbaan het meeste geld verdiend van alle quarterbacks in hun loopbaan. Stafford kan op 39-jarige leeftijd op $422 miljoen dollar uitkomen.

Stafford moet het in ieder geval de komende seizoenen stellen zonder Robert Woods. De wide receiver werd vannacht verruild voor een sixth-round Draft pick met Tennessee Titans, die een competente vervanger zochten voor de in onmin geraakte Julio Jones.

Woods had een goed seizoen in 2021, totdat hij zijn kruisband scheurde. Hij werd tijdens het seizoen vervangen door Odell Beckham Jr (die eenzelfde lot beschoren was in de Super Bowl). Onlangs ging de ploeg uit Los Angeles in zee met receiver Allen Robinson. Hij tekende een contract voor $46,5 miljoen dollar over drie jaar, waardoor Woods overbodig werd.

Van de Rams wordt gedacht dat ze ook nog steeds in zee willen met Odell Beckham Jr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *