Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Jameis Winston blijft een New Orleans Saint

Quarterback Jameis Winston blijft bij New Orleans Saints. De spelverdeler tekent een contract voor twee seizoenen voor een totaal van $28 miljoen dollar. Winston is nog herstellende van een kruisbandblessure en hoopt aan de start te staan, wanneer het seizoen in september begint.

Voor Winston is de contractverlenging een overwinning. De knie van de quarterback ging stuk na een 5-2 start, tijdens zijn eerste jaar in Louisiana. Als beoogde opvolger van quarterback Drew Brees, gooide Winston voor zijn blessure 14 touchdowns en slechts 3 onderscheppingen met een quarterback rating van 102,8. Winston was het jaar voor zijn basisplaats naar New Orleans toegekomen om te leren van Brees.

De Saints gingen dit offseason achter Deshaun Watson aan, maar zagen hun prospect ter elfder ure naar Cleveland Browns vertrekken. Achter Winston in de pikorde staan tweedejaars quarterback Ian Book en veteraan Blake Bortles. Zij kunnen de quarterback vervangen als zijn herstel tegen valt.

Winston speelt nu in dezelfde divisie als Marcus Mariota. Winston en Mariota waren de eerste en de tweede pick in de 2015 NFL Draft en komen vanaf aankomend seizoen dus twee keer per jaar tegen elkaar uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *