Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Detroit krijgt NFL Draft en ‘Hard Knocks’

Het is een mooie tijd om fan te zijn van de Detroit Lions. De ploeg heeft volgende maand de tweede overall pick in de NFL Draft en kreeg bovendien deze week tijdens de NFL Owners’ Meeting in een veel te chique hotel in Florida de organisatie van de NFL Draft 2024 toegewezen. Detroit kreeg de voorkeur boven andere kanshebbers Green Bay en Washington D.C.

Jarenlang werd de NFL Draft gehouden in de Radio City Music Hall in New York. Sinds een aantal seizoenen heeft de NFL de draft echter vercommercialiseerd en mogen steden proberen het draftfeestje binnen te harken. Over een maand valt de eer ten beurt aan Las Vegas, volgend jaar gaat het circus naar Kansas City. Detroit is in 2024 dus gastheer, waardoor het voor het eerst sinds Super Bowl XL weer een groot NFL-evenement organiseert.

Daar houdt het feest nog niet op: net voordat de aankondiging werd gemaakt dat de Draft in Detroit is, maakte HBO namelijk bekend dat het de Detroit Lions heeft uitgekozen voor de spectaculaire docu-serie ‘Hard Knocks’. ‘Hard Knocks’ is een zesdelige minidocu over het wel en wee van een NFL-team tijdens trainingskamp. Dit seizoen krijgen we dus de verrichtingen te zien van second-year headcoach Dan Campbell en van quarterback Jared Goff. Het is de tweede keer dat Goff te zien is in ‘Hard Knocks’. Een aantal seizoenen terug was hij onderdeel van de Los Angeles Rams-editie.

Afgelopen seizoen was ‘Hard Knocks’ ook te zien tijdens het NFL-seizoen. De Indianapolis Colts werden toen gevolgd tijdens ‘Hard Knocks In Season’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *